diumenge, 19 de febrer de 2012

Presentació

Som un grup d'amics, amants de la muntanya, que juntament amb la UEC Tortosa, estem preparant la 1ª Cursa dels Cocons (cursa de muntanya NOCTURNA de Tivenys), que es celebrarà el proper 28 de juliol a Tivenys.

Aquesta cursa forma part del Circuït de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre com a cursa convidada.

Estem esforçant-mos per fer de la nostra cursa, una cursa emblemàtica a les Terres de l'Ebre. Aquesta passarà per les contrades del nostre poble, refugi dels nostres avantpassats en èpoques pretèrites. Passarem per moltes finques en desús, però que algunes encara conserven els seus Cocons (construccions en pedra seca ingeniades per recollir i aprofitar l'aigua de la pluja) als quals hem volgut retre homenatge amb el nom de la cursa. Volem que sigue una cursa bonica i desafiant, on els corredors més ràpids, podran gauidir d'una magnífica posta de Sol, dibuixant la silueta del Massís dels Ports.

I per tots aquells que no s'atreveixin a fer la cursa però que volen viure igualment una aventura nocturna per les nostres serres, estem preparant una marxa. Així, entre tots podrem gaudir d'una nit màgica, especial i mai vista a Tivenys.

Esperem que, a partir d'ara, a més d'explicar històries del passat amagades a les nostres muntanyes, poguem escriure noves històries futures, gràcies a la Cursa dels Cocons.
No hi podeu faltar!!!